Doe mee met de Week van de Werkstress 2018

Van 12 tot en met 15 november 2018 vindt de vijfde Week van de Werkstress plaats. De afgelopen jaren is veel aandacht besteed aan hoe je de symptomen van werkstress herkent en wat de gevolgen zijn van werkstress. Dit jaar ligt de focus op preventie en het vergroten van werkplezier. De organisatie is in handen van OVAL, branche voor duurzame inzetbaarheid. Er is een reeks aan activiteiten gepland en we dagen iedereen uit om (weer) mee te doen en om aan te sluiten bij de Week van de Werkstress.

Wat gaan we doen?

Doel is dat in deze week zo veel mogelijk organisaties met hun medewerkers preventie van werkstress op de agenda te zetten door plezier op de werkvloer centraal te stellen.

Campagnebijeenkomst 15 oktober 2018

Op maandag 15 oktober 2018 organiseerden we een exclusieve campagnebijeenkomst voor organisaties die deelnemen aan de Week van de Werkstress. Diverse experts gaven inspiratie en concrete tools om echt aan de slag te gaan met het vergroten van werkplezier in hun organisaties. Het verslag van de bijeenkomst komt binnenkort op de website.

Sluit aan bij de Week van de Werkstress 2018!

Hoe gaat u preventie van werkstress in uw organisatie op de agenda zetten? Hoe verlegt u de aandacht naar werkplezier? Hoe komt u te weten welke buffers uw individuele medewerkers inzetten om werkstress tegen te gaan?

Sluit aan bij de Week van de Werkstress 2018! Laat weten wat uw plannen zijn en doe mee. Meld uw organisatie nu aan voor de Week van de Werkstress 2018 via dit formulier.  

  • U ontvangt een digitale toolkit met logo’s, banners en inspirerende voorbeelden.
  • Wij houden u in een nieuwsbrief iedere twee weken op de hoogte van de activiteiten en betrekken u bij de uitvoering daarvan.

Als deelnemer bent u meteen ook ambassadeur van de Week van de Werkstress. Wijs uw eigen netwerk van klanten, leden en relaties dus ook op de Week van de Werkstress. Zo zorgen we samen voor meer werkplezier!