Kroon op Werk 2016

Op 23 maart 2016 reikt juryvoorzitter Ton Heerts de 16e Kroon op het Werk uit. De  prijs is bedoeld voor werkgevers met een succesvolle en effectieve aanpak van duurzame inzetbaarheid. De prijs is een initiatief van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid. 

Een werkgever die prioriteit geeft aan goede prestaties, hoge productiviteit, klanttevredenheid, kwaliteit, een prettige werksfeer en gemotiveerde en vitale medewerkers is op weg naar duurzame inzetbaarheid. Kent u of bent u zo'n werkgever? Kent u of bent u effectief en creatief bezig met de duurzame inzetbaarheid van medewerkers? Geef uzelf of die organisatie dan nu op voor de Kroon op het Werkprijs 2016.

Aanmelden kan tot en met 31 december 2015, via het aanmeldingsformulier op de website. Iedere organisatie waar minimaal 15 mensen werken kan meedoen. Bij aanmelding ontvangt u een vragenlijst die door een deskundige jury wordt beoordeeld. Na een selectieronde in februari 2016  blijven vier genomineerden over waaruit de jury een winaar kiest. 

De uitreiking en verkeizing van de winnaar vindt plaats op de landelijke netwerkbijeenkomst van het NPDI, op 23 maart 2016 in Driebergen. 

30-10-2015
Delen: