Vitality Scaling Workshop: Het opschalen van vitaliteit op de werkvloer

Ben je aan de slag met werkstress en vitaliteit in je bedrijf of organisatie? Heb je een aanpak ontwikkeld die de moeite waard is om verder te brengen? Of wil je hiermee aan de slag en zoek je inspirerende voorbeelden? In samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid biedt THNK – School of Creative Leadership, een workshop aan rondom de impact van stress op de werkplek en hoe goede aanpakken opgeschaald kunnen worden.

De workshop is bedoeld voor directieleden en HR medewerkers van leidende bedrijven die op zoek zijn naar manieren om vitaliteit op de werkvloer te bevorderen en goede cases op te schalen.

 De Vitality Scaling Workshop bestaat uit een dag rondom het opschalen van cases rond werkstress en vitaliteit. Tijdens deze workshop zullen nieuwe concepten en bestaande best practices worden verrijkt op basis van de THNK methoden en technieken. De dag zal worden verzorgd door ervaren THNK Facilitators en zal interactief, intensief en creatief zijn. Van de deelnemende bedrijven wordt een actieve rol verwacht, waarbij eigen cases ingebracht kunnen worden en ook aan eigen cases gewerkt kan worden.

 Ter voorbereiding vragen we u 1 best practice mee te nemen ten aanzien van hoe uw organisatie (of een andere organisatie) op een vernieuwende manier omgaat met vitaliteit en werkstress op de werkvloer. Aan het einde van de dag zal er aandacht besteed worden aan het presenteren van de uitkomsten en leerervaringen van de participanten.  

De workshop is gratis. Er is ruimte voor 30 deelnemers.

Datum                        Dinsdag 17 november 2015
Locatie                       THNK, Keizersgracht 264, Amsterdam

Het programma start om 9:30, met een inloop vanaf 9:00, en duurt tot 17:00.

Aanmelden kan door een email te sturen naar dit adres

Programma

  • Dagopening
  • Inspiratie: wat zijn nieuwe inzichten en richtingen binnen uw organisatie en wat zien we internationaal? Wat kunnen we gezamenlijk leren van best cases?
  • Visie: hoe kunnen we deze best practices en cases nog verder verrijken voor uiteindelijke gebruikers?
  • Lunch
  • Scaling: hoe kunnen deze verrijkte concepten met simpele slimme tactieken breed verspreid krijgen? Hoe kunnen we bijvoorbeeld breed gedragen bewegingen (movements) starten; mee surfen op de energie van aanpalende trends; netwerkeffecten inbouwen. Tactieken hiertoe worden aangereikt vanuit de achtergrond van complexiteitstheorie, netwerktheorie, behavioral economics
  • Presentatie van de uitkomsten van ieder team
  • Dagsluiting: wat gaat iedereen doen met de nieuwe inzichten?

 

 

15-10-2015
Delen: