Vorig jaar meer dan 160 deelnemers: meld je nu aan voor de Week van de Werkstress 2017!

Van 13 t/m 16 november 2017 is het voor de vierde keer de landelijke Week van de Werkstress. In het hele land organiseren bedrijven activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten. Ook jouw organisatie kan meedoen aan de Week van de Werkstress. Sluit aan bij het steeds grotere netwerk van bedrijven en organisaties die werkstress tegengaan.

Ja, ik meld mij aan voor de Week van de Werkstress en blijf graag op de hoogte van nieuws en activiteiten.

Meld je met de link hierboven aan voor de Week van de Werkstress. Geef aan wat je als bedrijf wilt gaan doen. Elke deelnemer wordt opgenomen in onze speciale deelnemerskaart en ontvangt tijdens de Week van de Werkstress gratis:

Congres Duurzame Inzetbaarheid en Werkplezier - Wat werkt?

Wat werkt wel en wat werkt niet? Deze vraag staat centraal in de verschillende sessies en onderwerpen die tijdens de middag besproken worden. De focus ligt op de combinatie tussen wetenschappelijke kennis en praktijkvoorbeelden. Met onder andere ondernemer en ambassadeur van het eerste uur Arko van Brakel (www.arkovanbrakel.nl), Michelle van Laethem (UvA) over de relatie tussen slaap, piekeren en werkstress en Koen Hogenelst (TNO) over de invloed van technologie op werkstress. Binnenkort vind je op deze website meer informatie.

Meld je hier aan voor het congres!

10-10-2017
Delen: