Week van de Werkstress on Tour

Werknemers in de zorg ervaren een bovengemiddeld hoge werkdruk, blijkt uit onderzoek. Bovendien geven zorgmedewerkers aan dat ze minder ruimte hebben om hun werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten. Dat het ook anders kan, laat de Amarant Groep zien. Zij nemen actief maatregelen tegen werkstress. 

ICT-bedrijf Macaw werd al vier keer Beste Werkgever van Nederland! Filemon Wesselink nam er een kijkje. 'Onze medewerkers werken heel hard, maar we geven ze ook genoeg gelegenheid om te ontspannen. We kunnen de werkdruk niet wegnemen, maar we kunnen wel aandragen hoe je daar het beste mee om kunt gaan.'

 

Week van de Werkstress on Tour met Filemon Wesselink bij Nissan Nederland. We gingen kijken in het magazijn van Nissan Nederland. Daar worden bewust taken afgewisseld én er wordt slim getild, zodat iedereen plezier in zijn werk houdt!

 

Week van de Werkstress on Tour met Filemon Wesselink bij Tony's Chocolonely. Hoe ga je om met werkstress en werkplezier om? Dit is hoe Tony's Chocolonely het doet. Met Filemon Wesselink bezochten we het chocoladebedrijf!

 

14-11-2016
Meer over:
Delen: