Pay it Forward: Veldhuis Advies

Op donderdag 24 november opent Veldhuis Advies haar deuren voor de derde Pay it Forward bijeenkomst van het Netwerk Duurzaam Fysiek Werk van dit jaar. Dit keer is het thema 'Geluk en bewegen op kantoor'.

Veldhuis Advies geeft financieel advies. Zoals op veel kantoren zitten de medewerkers van Veldhuis het grootste gedeelte van de tijd. Net als fysieke overbelasting kan ook fysieke onderbelasting leiden tot gezondheidsklachten, zoals een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, obesitas, diabetes, fysieke klachten en depressie. Daarom ging Veldhuis hierover in gesprek met haar medewerkers. De vraag was: hoe zorgen we ervoor dat werkplezier, gezondheid en de kwaliteit van onze dienstverlening hand in hand gaan? Als gevolg hiervan groeide Veldhuis als bedrijf en de medewerkers voelen zich fitter en gezonder.

Wilt u weten hoe Veldhuis Advies dit heeft aangepakt?Meld u aan voor de bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst deelt Veldhuis haar aanpak, is er een rondgang door het bedrijf en ruimte voor discussie met de deelnemers.

Aanmelden

  • donderdag 24 november
  • Sportlaan 4a, 8181 BE Heerde
  • 12.30-16.30 met lunch en borrel (inloop vanaf 12.00 uur)
  • Er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Deelname is kosteloos. Bedrijven hebben voorrang bij aanmelding. We hopen u te zien op de 24e!

 

U kunt zich aanmelden via deze link.

Lees meer over de aanpak van Veldhuis Advies. 

04-11-2016
Delen: