Duurzame inzetbaarheid tijdens de Week van de Ondernemer in Enschede

Op woensdag 24 en donderdag 25 juni vindt de tweede Week van de Ondernemer plaats in de Grolsch Veste in Enschede. Ruim tweeduizend ondernemers gaan onder leiding van inspirerende sprekers in gesprek over futureproof ondernemen. 

Duurzame inzetbaarheid is het thema van het programma Personeel waaraan het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en MKB Nederland invulling geven. Voor ondernemers die goed voorbereid willen zijn op de toekomst, is werken aan de duurzame inzetbaarheid van hun personeel onvermijdelijk. Want alleen met gelukkig, gezond en gemotiveerd personeel kun je de toekomst aan. Uw bedrijf kan alleen groeien als uw medewerkers groeien.

Onder leiding van talentscout Henkjan Smits gaan de aanwezigen in gesprek over hoe zij aan de slag kunnen gaan met duurzame inzetbaarheid. Trend analist Ruud Veltenaar neemt ons mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Ben Wevers van Rouveen Kaasspecialiteiten en Madeleine Harmsen van verpakkingsspecialist AFP, twee bedrijven die al volop bezig zijn zich voor te bereiden op de toekomst, vertellen over hun aanpak en de resultaten.

U kunt zich hier aanmelden. 

17-06-2015
Delen: