Vitaliteitsbattle

Tijdens de Week van de Werkstress 2015 organiseert stichting Sport & Zaken op 17 november de Vitaliteitsbattle. Daarin strijden jong professionals van gerenommeerde organisaties tegen elkaar om het beste antwoord op een relevant vitaliteitsvraagstuk te geven. Hoe zet je de werkdruk binnen jouw bedrijf om in gezonde stress? Kan sport daaraan bijdragen en op welke manier? Doe ook samen met je collega’s mee aan de vitaliteitsbattle!

Klik hier om je aan te melden voor de Vitaliteitsbattle. 

Een op de acht werknemers in Nederland heeft last van werkstress. Werknemers staan onder druk, ervaren minder regelruimte en meer werk moet gedaan worden door minder personeel. Stress op de werkvloer is op dit moment beroepsziekte nummer een. Sport is een van de manieren om stress te voorkomen of te verminderen.

Tijdens de vitaliteitsbattle 2015 ontdek je door inspirerende sprekers, waaronder Bram Bakker en Arko van Brakel, en voorbeelden uit de praktijk hoe werkstress door middel van sport te reduceren is. De Vitaliteitsbattle vindt plaats tijden De Week van de Werkstress. Tijdens deze week vinden door het hele land activiteiten plaats om stress op het werk bespreekbaar te maken. In 2014 vonden deze activiteiten bij ruim 50 bedrijven, waaronder Philips, Accenture en het Amphia Ziekenhuis plaats. Meer informatie over het programma van 2015 vindt u binnenkort op www.duurzameinzetbaarheid.nl. Wilt u uw bedrijf nu al aanmelden? Stuur een email naar dit emailadres

16-06-2015
Delen: